Aeolus Services - ICT Consultancy & Solutions
ICT dienstverlening
Over Aeolus Services

    Home    Over Aeolus Services    Werkwijze    ICT Diensten    Contact


Waarom de naam Aeolus Services
De naam Aeolus Services is afgeleid van de persoon Aeolus uit de Griekse mythologie. Aeolus was door Zeus aangesteld als de bewaarder van de winden.

Hij kon deze winden vanuit de verschillende windrichtingen laten samenwerken zodat er een wind ging waaien met de juiste richting en de juiste kracht. 

De analogie met Aeolus is dat ook Aeolus Services als het nodig is krachten willen bundelen. Dit kan het geval zijn bij opdrachten waar meerdere vakgebieden, disciplines en competenties vereist zijn. Door samen met partners de opdracht aan te nemen kan deze voortvarend en succesvol worden uitgevoerd en worden opgeleverd.

Oprichting
Aeolus Services is begin 2012 opgericht door Henno Kuilman.
Voor meer informatie over Henno Kuilman, verwijzen wij naar het LinkedIn profiel van 
Henno Kuilman.

Doelstelling
Onze ambitie is om klanten in het segment van middelgrote tot kleine organisaties zoals MKB bedrijven in de diverse bedrijfstakken te voorzien van de juiste ondersteuning.
Door het leveren van maatwerkondersteuning en actief meedenken willen wij een bijdrage leveren om onze klanten succesvol te maken met hun eigen dienstverlening.


Onderscheidend
Wij onderscheiden ons door duidelijke offertes, duidelijke afspraken, een klantgerichte werkwijze en totale betrokkenheid. Dat is de werkwijze zoals wij graag met onze klanten omgaan en samenwerken. Voor meer informatie over onze werkwijze verwijzen wij u graag naar de pagina
Werkwijze.

 
HomeOver Aeolus ServicesWerkwijzeICT DienstenContact